Waar vind ik informatie over Office 365?

Met Office 365 tilt u uw bedrijf een niveau hoger. De volledige Office kantoorsuite staat altijd tot uw beschikking op elk toestel, u kunt een update gebruiken zodra die beschikbaar is. Uw bestanden zijn altijd beschermd tegen hackers en uw mailbox wordt beschermd door een efficiƫnte spamfilter.

Het volledige Office pakket (Business Premium) omvat:

• Exchange mail
  • Skype for business
  • Word
  • PowerPoint
  • Excel
  • Outlook
  • OneNote
  • Publisher

Een uitgebreide kennisbank over Office 365 vindt u op de Microsoft Office Support pagina.

Op de Microsoft support pagina's zal u documentatie vinden die u vertelt:

• Hoe e-mail adressen aan te maken
  • Welke DNS records nodig zijn voor Office 365
  • en veel meer...