Wat betekent IMAP, POP3 en SMTP?

Wat betekent IMAP, POP3 en SMTP?

IMAP (Internet Message Access Protocol)

Dit protocol laat het toe om e-mails te lezen en te doorzoeken, terwijl ze nog bij ons op de server (blijven) staan.



POP3 (Post Office Protocol versie 3)


Dit protocol laat het toe om e-mails te downloaden op uw computer vanaf onze server. De meeste gebruikers maken gebruik van dit protocol, omdat het de mailbox bij elke mailophaling volledig leegmaakt, wat schijfruimte bespaart.



SMTP (Simple Mail Transfer Protocol)


Via dit protocol kan u mails versturen.

Geen oplossing gevonden?

Ons team staat 24/7 klaar met gratis support. Aarzel niet om Linley en zijn collega's gratis te contacteren via e-mail of telefoon.

0800-8-5678

+32 (0)9 218 79 79