Wat is automatische patching? Hoe kan ik het gebruiken?

Automatische patching is een malware scanner; de zwakke plekken die hij in verdachte bestanden ontdekt , zal hij updaten. Hij verwijdert de kwetsbaarheden uit uw bestanden, maar niet de bedreiging zelf.

Denk eraan dat automatische patching het beste werkt met populaire open source websites en content management systemen (CMS).

Om automatische patching te activeren volgt u deze stappen:

1. In uw hosting controlepaneel gaat u naar 'Mijn producten' >> 'Web Hosting'.

Web hosting

2. Klik op de 'Hosting details' knop bij uw domeinnaam.

Hosting details

3. Kies vervolgens in het menu links 'Site instellingen'.

Site settings

4. Klik op het nieuwe 'Autopatching' tabblad bovenaan om verder te gaan.

Autopatching

5. Verschuif de schuifknop om de functie te activeren.

Activate

6. Wacht tot de activering van automatische patching afgerond is. Dat kan tot 15 minuten duren.

Complete

7. Wanneer de activering afgerond is, controleer dan de gevonden zwakke plekken.

Vulnerabilities

8. U kunt de zwakke plekken één voor één automatisch patchen door op de button 'Patch' rechts van het bestand te klikken.

Patch

OF

9. U kunt 'Automatisch patchen' kiezen indien u een onmiddellijke patching wil van alle zwakke plekken.

Automatic patching