Wat moet ik weten over mijn email marketing account bij Combell?

Wat moet ik weten over mijn email marketing account bij Combell?

Wat is het verschil tussen een mailing account en gewone mailing diensten?

Met uw mailing account mag u massaal mails verzenden. Afhankelijk van uw abonnement kunt u tot 200.000 e-mails verzenden per maand. Zodra u dit bestelt, wordt er een account geconfigureerd op de Combell mailing server en wordt er een reverse DNS aangemaakt. Het is het reverse DNS-record dat voorkomt dat de mailing servers als spammers beschouwd worden. Boodschappen, afkomstig van spammers, zouden geblokkeerd worden en kunnen de bestemmeling dus niet bereiken.

Waaruit bestaat een mailing account?

Uw mailing account bestaat uit:

• IP-adres – de mailing server;
  • Gebruikersnaam;
  • Wachtwoord.

Toegang tot de account geschiedt via poorten 25, 1025 en 2525 zonder SSL. Authenticatie is echter wel vereist.

Hoe kan ik verzenden?

Om van deze account gebruik te maken voor uw mailing, hebt u verschillende opties, waaronder:

• Configureer een gewone SMTP-server in uw e-mail client. Deze optie is niet aangeraden bij grote hoeveelheden bestemmelingen.
  • Maak gebruik van uw eigen PHP-script.
  • [Aanbevolen] Maak gebruik van special email marketing software. Denk eraan dat Combell zelf u geen licentie op dergelijke software verleent.

Belangrijk: klik op de link om de instellingen te controleren test die u moet uitvoeren vooraleer uw campagne te starten