Wat zijn de instellingen om mijn basic mailbox te configureren (IMAP / POP3 & SMTP)? (basic mail)

Wat zijn de instellingen om mijn basic mailbox te configureren (IMAP / POP3 & SMTP)? (basic mail)

De informatie die u nodig hebt om uw e-mail client te configureren vindt u hier:

1. Log in op uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.com/nl).

2. Bovenaan kiest u 'Mijn Producten' > 'E-mail Hosting'.

Mijn Producten

3. Kies 'Beheer' bij de domeinnaam die u wil configureren.

E-mail Hosting

4. Bij het verticaal menu links klikt u op 'Mailboxen'.

E-mail Details

5. Rechts vindt u een Details knop voor elk mailadres dat u aangemaakt hebt. Klikt u op de 'Details' knop, dan zal u de server namen zien met de poorten tussen haakjes, en de grootte van de mailbox.

Mailboxes Mailbox informatie

6. Hebt u problemen bij de configuratie, raadpleeg dan onze stap-voor-tutorials voor de populairste mailprogramma's en mobiele telefoons.